Uw partner in promotie

Ruighaver Promotion helpt u graag van begin tot eind met zowel het materiaal als het ontwerpen van de boodschap die u wilt uitstralen. Ook denken wij met u mee en zoeken graag naar de beste oplossing die aansluit aan uw wens. Door goed persoonlijk contact en korte lijntjes weet u altijd waar u aan toe bent en heeft u een vast aanspreekpunt. Geen promotiemateriaal nodig maar wilt u toch een mooi logo of een huisstijl hebben? Ook dan bent u bij Ruighaver Promotion aan het goede adres, samen met u kijken we graag naar de beste oplossing.

Ruighaver Promotion is meer dan slechts uw leverancier voor promotiemateriaal. Naast onze top kwaliteit producten, staan wij u bij in het maken van promotie en helpen wij u om promotie en reclame makkelijker en beter te maken.

grafisch vormgeving

Heeft u een logo, huisstijl of ontwerp nodig? Wij helpen u graag een boodschap te creëren die blijft hangen. Door onze kennis van vormgeven kunnen wij u helpen met een prachtig ontwerp die ook nog eens geoptimaliseerd is voor het bedrukken.

Hulp bij het ontwerpen van logo's huisstijlen en unieke producten.
Advies geven over het maken promotie en reclame

Promo advies

Bent u niet helemaal thuis in de wereld van promotie? Dat snappen wij heel goed. Wij kunnen u vakkundig advies geven over verschillende promotiematerialen en hoe u het in kan zetten in uw bedrijf.

Eigen materialen
bedrukken

Net zelf een aansluitend shirt gevonden die nog bedrukt moet worden of juist uw eigen artikelen voorzien van een logo? Wij zoeken de beste druktechniek voor uw materiaal en zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Bedrukken van eigen kleding of producten
Hulp bij montage van reclame producten en stickers

Hulp bij montage

Lukt het u niet om de promotiematerialen te bevestigen? Wij zorgen dat een vakman u komt helpen om de promotiematerialen goed te monteren, zo bent u verzekerd van een geweldig resultaat.